FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Umalo senzacija

Sjajna Hrvatica nakon meča karijere najavila kraj: 'Bog ima drukčiji plan...'

Ivana Habazin nije uspjela postati apsolutna svjetska boksačka prvakinja iako je bila jako blizu….

Cecilia Braekhus pobijedila je u Kopenhagenu Ivanu Habazin i ujedinila četiri najznačajnija pojasa, WBC, WBA, IBF i IBF verzije. Umalo je to uspjelo Ivani, ali je nakon 10 rundi Norvežanka pobijedila na bodove. Cecilia Braekhus je tako pokazalo zašto je zovu najboljom boksačicom u povijesti…

S druge strane, hrvatski ljubitelji boksa mogu ponosni na Ivanu Habazin. Boksačica iz Zlatara stigla je do prilike karijere nakon koje će možda završiti karijeru unatoč tome što ima tek 24 godine.

Nakon meča se zahvalila svojim trenerima i svima koji su joj pružali potporu, ali je i poručila:

''Drago mi je da je ova agonija, ako to mogu tako nazvati, završila jer su ove četiri godine sad iza mene. Bez podrške ikoga, naročito države, išli smo naprijed i gazili. Dizala sam se rano, nisam spavala noćima, tražila sam rješenja, zanemarila sam prijatelje, zaboravila sam uživati. Sve sam podredila jednom cilju, tome da postanem svjetska prvakinja i u tome sam i uspjela. Nikad ne bih mijenjala ove četiri godine, sretna sam što sam dala sto posto od sebe, no Bog sada ima drugačiji plan za mene i ovaj meč je navjerojatnije moj posljednji meč u karijeri. Jednostavno ne postoji veći meč od ovog trenutka i to ne želim kvariti'', napisala je Ivana na Facebooku.

Talentirana boksačica još nije donijela konačnu odluku, a mi se nadamo da će se predomisliti te da će od dobiti podršku kakvu sigurno zaslužuje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider