FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Svladao Bradleyja

Ispravljena velika nepravda: Pacquiao pobjedom vratio pojas!

Filipinski boksač Manny Pacquiao pobijedio je odlukom sudaca Amerikanca Timothyja Bradleyja i vratio u svoje vlasništvo WBO naslov u kategoriji velter...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sva su tri suca uz ring proglasila 35-godišnjeg Filipinca pobjednikom okršaja u Las Vegasu čime je na neki način ispravljena nepravda koja se na istom mjestu dogodila u lipnju 2012. godine. Tada su suci posve iznenađujuće proglasili Bradleyja pobjednikom i pobrinuli se za veliku aferu. I sudačka komisija WBO-a je nekoliko dana kasnije procijenila da je Pacquiao trebao pobijediti, ali naslov je ipak ostavljen Amerikancu.

Dvije godine kasnije Pacquiao je dočekao kakvu-takvu satisfakciju. Ovog puta nije bilo nepravde, a i Bradley je pošteno priznao da je Filipinac zaslužio pobjedu. Za 30-godišnjeg Amerikanca je to prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Sjajni Pacquiao, jedini boksač u povijesti s naslovima svjetskog prvaka u osam težinskih kategorija, sada na kontu ima 65 pobjeda, pet poraza i dva neodlučena ishoda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider