FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Koncert iz favele

Hrvatski borac uoči meča karijere: Čitavu noć smo slušali rafale i pucnjavu!

Hrvatski borac Igor Pokrajac u Brazilu ulazi u UFC-ov kavez protiv Marcosa Rogerija de Lime.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor 'The Duke' Pokrajac u Brazilu u ranim satima nedjelje (Fight Channel PPV od 4.00) ulazi u UFC-ov kavez protiv domaćina Marcosa Rogerija de Lime.

"U osam borbi u UFC-u sam se borio protiv domaćina. U Australiji protiv Australca, u SAD-u protiv Amerikanca, Kanađanina u Kanadi..., a sad i Brazilca u Brazilu", kazao je Pokrajac.

U posljednje je četiri borbe bez pobjede te bi poraz značio vjerojatno i kraj najelitnijoj organizaciji na svijetu. Bilo bi to šteta jer njegove su borbe atraktivne, nema kalkuliranja, a takvih je istinskih boraca sve manje, što cijene i u UFC-u.

"Brazilac je pod pritiskom (to mu je druga borba u UFC-u, nap. a). Za mene je stara stvar biti u protivnikovu okruženju, a ništa me neće spriječiti u pobjedi. Za mene je svaka borba kao da je za titulu. Usto, siguran sam da najbolje tek dolazi!" kazao je Pokrajac koji je u brazilskom gradu Barueri loše spavao:

"Čitavu noć smo iz favele slušali rafale i pucnjavu. Kad vidite ovo, jasno vam je da živimo u prekrasnoj domovini Hrvatskoj", dodaje Pokrajac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider