FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo Nova TV i OYO

I legenda u Moskvi: 'Kličko bi mogao pasti, vrijeme je za novog prvaka!'

Ukrajinski teškaš Vladimir Kličko ove će subote braniti naslov svjetskog prvaka protiv ruskog izazivača Aleksandra Povjetkina. Stručnjaci se slažu - Kličko već dugo nije imao tako teškog suparnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borbu Kličko - Povjetkin gledajte UŽIVO ove subote od 21.15 na Novoj TV i OYO.hr!

Aleksandr Povjetkin (34) je u dosadašnjih 26 borbi ostvario isto toliko pobjeda, od čega 18 nokautom. Dugo je izbjegavao borbu s Vladimirom Kličkom (37), ali ove će se subote napokon naći s njim u ringu i to pred svojom domaćom publikom u Olimpijskoj dvorani u Moskvi.

>> Borbe braće Kličko pogledajte na OYO.hr

>> Kličko očekuje 'bijelog Tysona', a Mavrović tvrdi: Ima 'bombu' u rukama

>> Pobijediti pod svaku cijenu: Ruski Don King bacio na stol 23 mil. dolara!

Kličko je posljednji put poražen u travnju 2004. godine, a da njegovoj vladavini dođe kraj priželjkuje veliki George Foreman, nekadašnji svjetski prvak i, jednako kao i subotnji suparnici, bivši olimpijski pobjednik.

''Ovdje u Moskvi Vladimir Kličko bi napokon mogao izgubiti. Povjetkin ima savršenu priliku da mu uzme naslov. Vrijeme je za novog prvaka. Bilo bi najbolje kad bi sada pobijedio Povjetkin, pa da onda vidimo revanš za nekoliko mjeseci'', rekao je Big George koji će biti poseban gost na meču.

Foreman ipak priznaje da je Kličko favorit.

''Povjetkin bi u šestoj ili sedmoj rundi mogao zadati odlučujući udarac. Ali, ako meč bude trajao dulje od toga, Kličko će pobijediti.''

Spomenimo još da je Ukrajinac prvak u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO. U profesionalnoj je karijeri ubilježio 60 pobjeda i tri poraza.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider