FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MMA podvig

Hrvati na Britance u Euro MMA ligi, ždrijeb otkrio sve parove nadolazećeg spektakla!

Ždrijeb Europske MMA lige otkrio je protivnike hrvatskih MMA reprezentativaca

Ždrijeb Europske MMA lige otkrio je protivnike hrvatskih MMA reprezentativaca. U lakoj kategoriji našem Filipu Pejiću protivnik će biti Britanac Esi Muradi. Anto Radman je izvukao Eltona Timmermansa iz Nizozemske. David Vasić u srednjoj kategoriji snage će odmjeriti s mađarskim borcem Martinom Kaluczom. Mateju Batiniću ždrijeb je dodijelio još jednog Britanca – Martin Lazartza. Oba britanska borca dolaze iz Londona, a vodi ih izbornik Tony Phillip Machado. Bit će zanimljivo vidjeti okršaj robusnih momaka iz zagrebačke Dubrave i 'prgavaca' iz Londona. Ubojiti Dorijan Ilić sudarit će se sa češkim borcem Viktorom Peštom.

"Imamo vruće sučeljavanje u prvom krugu. Dobili smo dva sjajna Hrvata, koji su blagi favoriti jer se bore kod kuće. Dobili smo Nijemca, Slovenca... Bit će zanimljivo, u to sam siguran. Sve borbe će biti teške. Nadam se da neće biti ozljeda i da će svi borci ostati na popisu koji je večeras donio ždrijeb Euro MMA lige. Tri borca iz engleskog nacionalnog tima dolaze iz moga kluba London Shootfighters, a Zelg je tamo trenirao, čak i poznaje moje borce, možda zato ima malu prednost. Ali ništa zato, isprašit ćemo vas u kavezu (smijeh)", izjavio je Tony Phillip Machado, britanski MMA izbornik.

Izbornik hrvatske MMA reprezentacije, Zelg Galešić, imao je ponešto za reći na ovu opasku kolege iz Londona.

"Atmosfera je super. Svi smo uzbuđeni, jedva čekamo da sve počne u veljači. Ali, da budem iskren, nije nas mazio ždrijeb. Dobili smo dva Britanca iz najjačeg tima, londonskih shootfightersa, jedan Nizozemac... Zahtjevna konkurencija. Ali, dat ćemo sve od sebe! Imamo šest tjedana da se spremimo. Sad treba zapeti. Meni je cilj od početka bio da imamo bar jednog finalista u ovako zahtjevnom turniru. To bi već bilo puno. Ali, idemo na to da svi naši dečki prođu prvo kolo. Idemo na sve ili ništa, borbu po borbu, pa ćemo vidjet do kuda ćemo doći. Sada je najvažnije proći tu prvu MMA stepenicu", izjavio je Galešić.

Prvi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je 8. veljače 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će navijači doći podržati naše dečke, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider