FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Propala mu borba

Hrvat razbio glavu Davidu Hayeu!

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović teško je ozlijedio proslavljenog teškaša Davida Hayea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Filip Hrgović je posljednja dva tjedna bio Hayeov sparing partner. Poznati Englez trenirao je za meč protiv sunarodnjaka Tysona Furyja, koji se trebao održati 28. rujna.

No, prije tri dana za vrijeme sparinga Hrgović je desnim direktom pogodio suparnika u lijevu arkadu koja je odmah počela krvariti. Haye je morao potražiti liječničku pomoć, a ozljeda je na kraju sanirana šivanjem sa šest šavova u bolnici St. Thomas.

Hrgović i njegov trener Leonard Pijetraj odmah su se ispričali Davidu, koji je ispriku prihvatio, rekavši kako se radilo o čistom udarcu, te kako takve ozljede nisu rijetkost na sparinzima. Nažalost, britanski je teškaš u subotu prije podne morao otkazati borbu protiv Furyja.

Naglasimo još da se 21-godišnji Hrgović tijekom dva tjedna sparinga ravnopravno nosio ne samo s Hayeom, nego i ostalim poznatim teškašima koji su mu pomagali u pripremama; Deontayem Wilderom, Mariuszom Wachom i Richardom Towersom.

Uspješni treninzi na britanskom otoku ohrabruju uoči Hrgovićeva nastupa na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u kazahstanskom gradu Almatiju (od 11. do 27. listopada).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider