FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Da bar...

Hoćemo li vidjeti i drugi veliki revanš: Minotauro želi Cro Copa!

Povratak Mirka Filipovića u UFC komentirao je i njegov legendarni protivnik iz Pridea - Antonio Rodrigo Nogueira poznatiji kao Minotauro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović 11. se travnja u poljskom Krakovu ima priliku osvetiti za onaj nokaut Gabriela Gonzage. Navijači i sam Mirko više su nego zadovoljni potpuno logičnom odlukom UFC-a o sparivanju njih dvojice, a priča se o još jednom revanšu.

Svi žele u kavezu vidjeti legendarne borce Pridea. Minotauro je slavio davne 2003. godine , a 12 godina kasnije čak i on želi novu borbu. Posljednjih godina muče ga ozljede i porazi, pa je kao i u slučaju Mirka rješenje možda ovakvi obračuni legendi.

"Vraćam se ove godine sigurno. U travnju 2014. sam slomio dva ligamenta na koljenu, ali sam prije mjesec dana počeo ponovno trenirati. I dalje nisam zdrav, ali se vraćam. Ove godine se sigurno borim, ali ne znam kada. Nisam pričao s čelnicima UFC-a o terminu i protivniku. Svi su dobri u teškoj kategoriji, ali Cro Cop je moja želja. Bit ću spreman za bilo koga", prenosi njegove riječi Fight Site.

Ne bi bilo čudno da nakon ljeta svjedočimo velikom revanšu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider