FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Spektakl u Osijeku

VIDEO: Bekavac ekspresnim nokautom sredio Sancheza, dominantni Jurković!

U Osijeku je u održan FFC 11 na kojem smo mogli vidjeti spektakularnu borbu Stjepana Bekavca i dominaciju Igora Jurkovića…

Nakon Skoplja, Final Fight Championship je stigao u Osijek. Fight card je, kao i u Makedoniji, bio podijeljen na MMA i kickboxing dio večeri.

Ivica Tadijanov je dominacijom u sve tri runde došao do prve pobjede u karijeri. Nošen velikom podrškom u svom gradu, Tadijanov je jednostavno bio nerješiva enigma za Engleza Marcina Prachina.

U vrlo dinamičnoj i žestokoj borbi Ivan Gluhak pobijedio je debitanta Lucu Vitalija nakon serije jakih udaraca. Vitali je dominirao u prvoj rundi i u stand up-u i u parteru. No, Gluhak se u drugoj rundi žestoko obrušio na Vitalija i nakon drugog ground n' pounda stigao do velike pobjede.

I Saša Milinković doživio je ovacije tribina u Osijeku. Dosad neporaženi Milinković je uz gromoglasnu podršku publike došao do pobjede već u prvoj rundi, prisilivši jednog od najboljih austrijskih teškaša Stefana Traunmullera na tapkanje nakon jednoručne giljotine.

Stipe Bekavac je ekspresnim nokautom došao do pobjede protiv jedne od najvećih zvijezdi večeri Amerikanca Eddiea Sancheza. Već u prvoj minuti bacio je Eddiea na 'staklene noge' i nakon samo par sekundi pogodio ga lijevim direktom ravno u bradu i srušio na pod.

U kickboxing dijelu večeri Dženan Poturak nije imao sreće u burnoj prvoj rundi protiv Nizozemca Van Reesa, koji je uputio čak dva zabranjena udarac, jedan nakon sučevog prekida, a drugi u međunožje. U nastavku je Van Rees krenuo silovito udarcima koljenom i na koncu slavio nokautom nakon snažnog udarca u jetru.

Shkodran Veseli i Stevan Živković ponudili su, pak, najčišću borbu večeri. Bila je to razmjerna podjela udaraca u prvoj rundi. U nastavku je Živković krenuo otvorenije i par puta lijepo pogodio Veselog, no albanski borac je u jednom trenu izvukao fenomenalan 'high kick' desnom nogom i srušio Srbina koji se jedva oporavio. Veseli je u trećoj rundi ponovno uzdrmao Živkovića udarcem koljenom u glavu te prisilio suca na prekid borbe.

U zadnjoj i glavnoj borbi večeri Igor Jurković je pokazao dominaciju od samog početka te svojim lijevim 'middle kickom' već u prvoj rundi nokautirao Kaluđerovića. Bila je to borba u kojoj se Jurković praktično nije ni oznojio.

FFC 11 – Osijek, rezultati:

MMA

Ivica Tadijanov pobijedio Marcina Prachina – jednoglasna odluka sudaca

Josip Artuković pobijedio Marka Drmonjiča – jednoglasna odluka sudaca

Ivan Gluhak pobijedio Luku Vitalija – nokaut (2. runda)

Matej Batinić pobijedio Sandora Okrosa – jednoglasna odluka sudaca

Saša Milinković pobijedio Stefana Traunmullera - predaja

Stipe Bekavac pobijedio Eddiea Sancheza – nokaut (1. runda)

Kickboxing

Ivan Zidar pobijedio Samuela Hadzimu – jednoglasna odluka sudaca

Alen Štritof pobijedio Sašu Stošića – sudačka odluka

Ante Verunica pobijedio Tomislava Čikotića – jednoglasna odluka sudaca

Patrick Van Rees pobijedio Dženana Poturka – nokaut (2. runda)

Shkodran Veseli pobijedio Stevana Živkovića - prekid (3. runda)

Igor Jurković pobijedio Jovana Kaluđerovića – nokaut (1. runda)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider