FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo Nova TV i OYO

FFC 6 spektakl: Tri K-1 finalista stižu u Poreč

U Poreču ćemo ovog petka gledati opaki vatromet u ringu. Trušćek, Gerges i Žuravljev i na kraju Poturak i Jurković...

Ukrajinski nokauter Igor Žuravljev, koji je u Splitu i Osijeku pokazao koliko je kvalitetan i koliko je teško preživjeti s njim u ringu, dobio je u Poreču ''kineski zid'' ispred sebe. Hesdy Gerges je sam sebe razočarao nastupom na K-1 Grand Prix finalu u Zagrebu porazom od svog prijatelja Ismaela Londta i sigurno želi potvrditi reputaciju teškaša kojeg svrstavaju u deset najboljih na svijetu.

>> Final Fight vijesti

Do sada je gubio 12 puta, 41 put kao pobjednik napuštao ring. Egipćanin s nizozemskom adresom je tip koji ledi krv u žilama svojom pojavom. Čovjek koji je pobjeđivao Badr Harija i Danijela Ghitu s 29 godina na leđima sigurno ima još puno toga ponuditi svijetu kickboksa.

Viši je čak 15 centimetara od Žuravljeva, bivši Showtimeov prvak je poznat kao jedan od najboljih boraca s nožnim tehnikama. Žuravljev je pak jedan od najboljih boksača među kickboksačima i teško da će taj meč doživjeti sudačku odluku. U posljednjih pet mečeva je poražen čak tri put i tražit će povratak na pobjednički niz.

Gdje si Dževdo?

Dževdo ''gdje si nestao'' Poturak ostao je zapamćen na spektaklu u Areni kada ga se razglasom tražilo da odradi polufinalni meč protiv Londta. Pizza je već bila pred Dževadom, ali prije nego je razrezao prvu krišku morao je pred gorostasnog Londta. 35–godišnji Sarajlija poznato je ime na borilačkim meridijanima, ''BiH machine'' ne izbjegava protivnike i spreman je potući se sa svakim.

Ovoga puta s najperspektivnijim hrvatskim borcem Igorom Jurkovićem i to na njegovom terenu. Čak 73 meča je odradio do sada u karijeri i upisao respektabilnih 50 pobjeda.

Jurković pred domaćim navijačima

Porečki ''gladijator'' pružio je nezaboravan meč protiv Raula Catinasa na Final Fightu u Splitu. Frcalo je od udaraca sa spuštenim gardom i malobrojna publika na splitskim Gripama gledala je Jurkovića u najboljem izdanju. Prvi Hrvat koji je nakon Cikatića i Filipovića došao do jednog velikog finala Grand Slam turnira (Glory series, Saitama 2012. op.a) bori se pred svojom publikom nakon tri godine, kada je slavio protiv još jednog sjajnog protagonista FFC evenata Igora Mihaljevića.

Kao sjajno zagrijavanje za kick-boks vrhunac večeri poslužit će povratak Ivice Truščeka u FFC ring. ''Teroru'' iz Križevaca suprostavit će se Mađar Laszlo Senyei. Super pozivnica za porečki spektakl je i Dorijan Ilić. Nokauter koji je pokorio konkurenciju na hrvatskoj MMA ligi u ring će protiv poznatog imena lokalne borilačke scene Emila Poljaka.

FFC 6 spektakl gledajte UŽIVO ovog petka na Novoj TV i OYO.hr!

FFC06, glavni program:

Kick-boks: Igor Jurković (CRO) vs. Dževad Poturak (BiH)
Kick-boks: Hesdy Gerges (EGP) vs. Pavel Zhuravlev (UKR)
MMA: Ivica Trušček (CRO) vs. Laszlo Senyei (HUN)
MMA: Emil Poljak (CRO) vs. Dorijan Ilić (CRO),
Kick-boks: Miran Fabjan (SLO) vs. Ivan Bilić (CRO)
Kick-boks: Igor Emkić (BiH) vs. Ibrahim El Bouni (MAR)

Preliminarne borbe:

Kick-boks: Mladen Kujundžić (CRO) vs. Nikola Dimkovski (SER)
MMA: Ivan Vitasović (CRO) vs. Stefan Traunmuller (AUS)
Kick-boks: Samo Petje (SLO) vs. Teo Mikelić (CRO)
MMA: Matija Blažičević (CRO) vs. Phillip Šarić (CRO)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider