FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zadrani oduševljeni

VIDEO FFC 4: Velika kontroverza, suze, krv i žestoki nokauti!

Nakon Splita, Zadar je ugostio FFC borilački spektakl koji je opet oduševio brojnu publiku u dvorani, ali i pred malim ekranima.

Pred više od četiri tisuće gledatelja održan je još jedan MMA i kick-boks spektakl Final Fight Championship. FFC 4 i ovaj put uživo su prenosili Nova TV i OYO.hr pa su i gledatelji na malim ekranima mogli vidjeti sjajne nokaute, iznenađenja, kontroverze pa čak popuštanje boraca pred naletom emocija.

>> CIJELE EVENTE MMA LIGE POGLEDAJTE NA OYO.HR!

FFC 4 Zadar, glavni program:

Borba večeri bila je, možda i očekivano, ona između Ivice "Terrora" Truščeka i Vase "Psihopata" Bakočevića. Već njihovi nadimci dovoljno govore o kako se "zanimljivim" borcima radi, a oni koji su pratili karijere ovog dvojca znaju da su to borci koji apsolutno nikada ne pruže dosadnu predstavu.

Tako je bilo i ovaj put kada su obojica završili u krvi, a na kraju je slavio Trušček nokautom!

Maro Perak lako je svladao zamjenu Tibora Jonija. Sudac je prekinuo meč u prvoj rundi jer Mađar nije bio dorastao jednom od najboljih MMA teškaša u svijetu izvan UFC-a.

Mladen Brestovac došao je do najvrednije pobjede u karijeri. Pao je najveći skalp, sjajni kick-boksač Sergej Laščenko. Odlična je to vijest za Mladena koji je dobro istukao Ukrajinca koji spada u sam vrh svjetskog kick-boksa.

Poljak Maciej Browarski šokirao je Jasona Jonesa pobjedom nokautom nakon ozljede Jonesa. Bilo je to veliko iznenađenje jer je Jones jedan od najboljih MMA poluteškaša u Europi! FFC 4 dobio je tako veliku senzaciju...

U prvoj borbi glavnog dijela programa Nizozemac Jason Wilnis je nokautirao hrvatskog kick-boks borca Zorana Majkića u posljednjoj sekundi prve runde! Bilo je to sjajno otvaranje glavog dijela programa i nastavak odličnih uvodnih borbi.

Uvodne borbe:

Večer su otvorili MMA borci Marko Lukačić iz Biograda i Antonio Mijatović iz Zagreba. Kontroverzni trenutak obilježio je ovu borbu nakon što je u trećoj rundi izbio veliki nesporazum. Lukačić je pokušavao napraviti polugu na ruci Mijatovića i odjednom je stao jer je sudac greškom prekinuo borbu iako Mijatović nije tapkao.

Gledatelji su žestoko protestirali, a organizatori su nakon kraće stanke odlučili vratiti borce u položaj prije prekida. No, Mijatović je sjajno reagirao, obranio se i uspio okončati borbu pobjedom nakon jednoglasne odluke sudaca.

Nakon borbe čelnik FFC-a Orsat Zovko ušao je u ring i priznao veliku i teško razumljivu grešku suca te obećao revanš ukoliko ga borci budu željeli tj. novu priliku za oštećenog Marka Lukačića.

U drugoj borbi Luka Jelčić brzo je 'ugušio' Davida Vasića, a nakon borbe se čak malo rasplakao dok je pred cijelom dvoranom zahvaljivao organizatorima, publici i protivniku.

U prvoj kick-boks borbi uvodnog programa Igor Mihaljević pobijedio je Antu Verunicu jednoglasnom odlukom sudaca.

U odličnoj MMA borbi Dubrovčanin Antun Račić slavio je potpuno zasluženo odlukom sudaca protiv Slovenca Bojana Košednara. Emil Zoraj pobijedio Zlatka Bajića je na bodove u kick-boks obračunu iskustva i mladosti.

FFC 4 Zadar, rezultati:

MMA: Maro Perak pobijedio Tibor Joni - nokaut

K-1: Mladen Brestovac pobijedio Sergeja Laščenka - jednoglasna odluka

MMA: Ivica Trušček pobijedio Vasu Bakočevića - nokaut

MMA: Maciej Browarski pobijedio Jason Jones - nokaut

K-1: Jason Wilnis pobijedio Zorana Majkića - nokaut

Uvodne borbe:

K-1: Emil Zoraj pobijedio Zlatka Bajića - odluka sudaca

MMA: Antun Račić pobijedio Bojana Košednara - jednoglasna odluka

K-1: Igor Mihaljević pobijedio Antu Verunicu - jednoglasna odluka

MMA: Luka Jelčić pobijedio Davida Vasića - gušenje

MMA:  Antonio Mijatović pobijedio Marka Lukačića - jednoglasna odluka

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider