.

 

Drama u Brazilu: Sonnen napadnut, White 'lomio' Andersona Silvu

  • Rio de Janeiro, 2012-04-27T11:12:30CEST
  • Autor:
  • Gol.hr News Sports hr_HR
  • 127 komentara

Prvak je poludio kad je čuo što mu sprema dana White.

 
 
 
 
Anderson Silva vs Chael Sonnen (Screenshot Youtube)
Anderson Silva vs Chael Sonnen (Screenshot Youtube)

Htio je Dana White da to bude neviđeni spektakl. Borba Silve i Sonnena na nogometnom stadionu bio bi jedan od dosadašnjih vrhunaca UFC-a, no sve je ipak prebačeno, a gdje drugdje nego u – Las Vegas. Priopćio je to White Brazilcioma na press konferenciji u Rio de Janeiru na koju su stigla i oba borca.

Čak je i pressica bila odgođena 75 minuta, jer je Silva poludio kad je čuo za nove planove. White ga je morao 'lomiti' sat vremena da pristane na borbu sa Sonnenom u Americi. Brazilac smatra kako je zaslužio da Sonennu zauvijek začepi 'gubicu' pred svojim navijačima. U revanšu koji svijet čeka već dvije godine konačno ćemo vidjeti je li Anderson Silva i dalje nepobjediv.

Sve je palo, po riječima Dane Whitea, zbog hotelskih soba. U Riju se u to vrijeme održava konvencija UN-a i smještajnih kapaciteta ne bi bilo dovoljno. Barem tako tvrdi UFC-ov predsjednik. A Silvi se to nije nikako svidjelo. Sonnen je toliko toga loše rekao o njemu, njegovoj obitelji i svim Brazilcima te su svi očekivali 'makljažu' pred 80 tisuća ljudi.

No, White je bio neumoljiv. Ako ne može na stadionu, idemo u Las Vegas. To je posebno dobro sjelo Sonnenu, koji je ni krivi ni dužan izbjegao nastup pred bijesnim Brazilcima. Čak je napadnut nakon pressice. Čuvalo ga je u Riju sedam tjelohranitelja, helikopterom je stigao s aerodroma do dvorane, no pri naguravanju fotoreportera netko ga je navodno stresao strujom tj. elektro šokerom u obliku kemijske.

UFC-ov prvak je na kraju ipak dao svoj pristanak, a brazilski mediji pišu kako je White bio toliko sretan zbog Silvinog pristanka na borbu u Las Vegasu da mu je šapnuo kako je za njega on broj 1 u UFC-u, a ne Jon Jones o kojem svi pričaju. Kako ga je 'slomio'? Zbog sve ove drame gledanost će biti još veća, a udio od PPV-a bit će veći za sve.

Tako UFC 147 još nema adresu, dok bi 'headlineri' trebali biti Wanderlei Silva i Vitor Belfort. UFC 148 bit će početkom srpnja kada ćemo napokon vidjeti veliki revanš u srednjoj kategoriji.

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))


Anketa

Tko će u finale Lige prvaka, Mandžo ili Modrić?