FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Jake hrvatske snage

'Došli pokazati šou': FFC u Skoplju na Novoj TV ovog petka od 22:00

Ricco Rodriguez 105.6 kilograma, Nestoras Batzelas 119 kilograma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To su brojke s vage za glavni meč večeri u Skoplju. Protivnik dobro poznatog Rodrigueza je bivši član grčke hrvačke olimpijske reprezentacije.

"On je dobar hrvač, iznimno je snažan. Ima dobra rušenja, ali ja sam u dobroj formi. Prije dva mjeseca sam imao 95 kilograma, sada sam na 105. To je kilaža koja mi odgovara. Mislim da će moja izdržljivost biti odlučujući faktor", samouvjeren je Ricco.

Patrik Pereša i Matija Blažičević budućnost su hrvatske slobodne borbe u lakoj kategoriji. Njih ćemo gledati u glavnom programu. Bit će tu i Vaso Bakočević, ali i Selimi i Simonić koji su se borili na FFC-u Osijeku.

"Drago mi je da smo u Skoplju, drago mi je da smo u Makedoniji da možemo pokazati i domaćoj publici u Skoplju i Makedoniji kakav šou radimo", ponosno će Orsat Zovko, glavni organizator Final Fight Championshipa u makedonskoj prijestolnici.

U kick-boks dijelu priredbe nastupit će Igor Mihaljević, Mladen Brestovac, Dino Belošević i Teo Mikelić. Nakon Ljubljane FFC je došao na novo gostovanje. Borbe na Novoj TV gledajte u petak od 22:00.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider