FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još se nije pomirio s porazom

Dos Santos otkrio: Prešao sam granicu, urin mi je crne boje

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos otkrio je glavne razloge zbog kojih je predao titulu Cainu Velasquezu....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se još nije pomirio s porazom od Velasqueza, Dos Santos priznaje da je pobijedio bolji. Njemu ne preostaje ništa drugo nego vratiti pojas natrag. Kao razlog zašto je bio neprepoznatljiv u toj borbi naveo je pretreniranost.

''Doktori su mi rekli da sam pretjerao s treninzima i da sam prešao granicu. Imam određenih problema s bubrezima i urin mi je crne boje. Rekli su da mi se mišići troše na određeni način i da je to glavni uzrok problema. To se moglo dogoditi i prije borbe'', objasnio je Dos Santos te nadodao:

''Pogledao sam snimku borbe nekoliko puta i doista se ne mogu načuditi koliko sam bio neprepoznatljiv. Previše sam se povlačio, prepustio njemu da vodi borbu i tako iz runde u rundu. Glava kao da mi je bila negdje drugdje.''

Nakon borbe je tijekom rutinskih pregleda u bolnici utvrđeno da je bivši UFC prvak imao problema s bubrezima, a kao glavni razlog navedena je pretreniranost. Prema tome, Dos Santos je imao sreće što je izdržao meč do kraja i što je njegov organizam uspio podnijeti silne Velasquezove nalete.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider