FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Izgubio živce

Dana White svima koji misle da je borba prodana: Vi ste najveći idioti!

Posljednjih dana UFC potresaju glasine o navodnoj prodaji pojasa Andersona Silve, a u cijeloj priči spomenulo se i ime predsjednika Dana Whitea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon UFC-a 162 podigla se prašina kao poslije rijetko kojeg eventa. Najdalje se otišlo s nedavnim informacijama da je Silva prodao pojas za 23 milijuna dolara, a da su sve to organizirali Dana White, Pedro Rizzo i Lorenzo Fertitta uz pomoć Nikea koji je Andersonov sponzor.

Čvrstih dokaza za to nema. Sve se svodi na naklapanja i razne špekulacije, a priču je dodatno podgrijala i Minotaurova izjava. Dana White je dosad šutio, ali očito je izgubio živce i odlučio reagirati.

''Oni koji misle da je u tom meču bilo što namješteno su najveći idioti na svijetu. Čovjek je potpuno bio nokautiran. Njegova glava je odskakivala od poda poput košarkaške lopte", izjavio je predsjednik UFC-a.

Sporni meč protiv Weidmana tako je dobio novi nastavak. Ostaje pitanje koliko ima istine u svemu tome i je li Anderson stvarno prodao titulu prvaka...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider