FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na OYO.hr

Fotografija iz Moskve za povijest: Pogledajte Cro Copa i MMA velikane!

Još nas jedan dan dijeli od velikog okršaja Mirka Filipovića u Moskvi.

Ovog petka Cro Cop će biti najveća zvijezda Legend 2 spektakla kojeg možete UŽIVO gledati na OYO.hr od 18.45 i novoj TV od 21.00.

>> Mirko neće biti jedini Hrvat u Moskvi

>> Cro Cop glavna zvijezda, ali Ronaldo, Benzema i Marcelo imaju svog favorita

U Moskvu su stigle brojne MMA zvijezde. Bit će tu Jon Jones, Alistair Overeem, Fabricio Werdum, Frank Mir i ostali. Zanimljivo, s Overeemom Mirko ima neriješenu borbu, dok je od bivšeg UFC prvaka Mira izgubio.

Mir je pohvalio ambiciozni Legend za kojeg bi se hrvatski borac trebao opet boriti već u prvom dijelu 2014. godine.

"Imam iznimno velika očekivanja, već sam vidio da je produkcija nevjerojatna, takvo nešto još nisam vidio u borilačkom svijetu. Ja sam veliki fan Cro Copa i Melvina Manhoefa te se zaista radujem njihovim nastupima. Moram spomenuti da nastupa i moj najdraži kick boksač Badr Hari, tako da se stvarno veselim ovom eventu", rekao je Mir, a prenosi Fight Site.

Fabricio Werdum u Moskvu je stigao kao najnoviji izazivač Caina Velasqueza. Alistair Oveerem trenirao je s Mirkovim protivnikom Aleksejom Oleinikom, no svejedno je poručio kako će se zagrliti s Hrvatom te mu zaželjeti sreću.

Podsjetimo, bit će to prvi Mirkov MMA meč nakon pobjede nad Suzukawom u Tokiju za Staru godinu. Prije toga ubilježio je tri poraza zaredom u UFC-u.

Tko će pobijediti na Legend 2 spektaklu u Moskvi?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider