FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još nema odgovora iz rusije

Cro Cop za Novu TV otkrio sve o borbi s Fedorom: ''Vjerujem da će prihvatiti''

Cro Cop je izrazio želju za oproštajnim mečom i to protiv, kako sam kaže, najvećeg svih vremena - Fedora Emelianenka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razgovarali smo s Mirkom Filipovićem koji poručuje: "Ne zanima me nitko drugi, želim revanš sa velikim Rusom."

Cro Copu su koljena puno veći problem od forme posljednjih godina, a kada je tako, želi samo najbolje u ringu ili kavezu. Prozvao je Posljednjeg ruskog cara za oproštajni meč svoje velike karijere.

"On je bio protivnik kojeg sam priželjkivao, nisam se do sada izjašnjavao. Prije mečeva u Japanu rekao sam ako osvojim turnir, a morao sam osvojiti da dobijem kredibilitet. To je jedina borba koja mene zanima, ne zanimaju me novci, niti mi fali mečeva imam ih jako puno to je jednostavno, puno jednostavno, to je povijest mog sporta", izjavio je Mirko za Dnevnik Nove TV.

"Fedor je nesumnjivo najveći MMA borac u povijesti"

Što bi Mirku značio eventualni revanš?

"Uzvrat s Fedorom, najvećim MMA borcem u povijesti, to on nesumnjivo je. Da ne vjerujem da ga mogu dobiti, ne bih u to ni ulazio naravno."

Prilično je izvjesno da bi se nova borba između Cro Copa i Fedora mogla održati u kavezu.

"Ako dođe do te borbe ona će se održati u Bellatoru, Bellator ima ugovor s Fedorom i ne bi ga Bellator pustio bilo gdje."

Fedor se nije oglasio, on nema FB stranicu

U nekim se medijima pojavila informacija kako je Fedor na Facebooku prihvatio borbu, ali radi se o dezinformaciji jer ruski borac nema službenu stranicu na toj društvenoj mreži.

"Ja vjerujem da će Fedor to prihvatiti. On se bori 24. lipnja u NY s Mitrioneom. I, ako on tu borbu dobije, ja sam na raspolaganju da odradimo to do kraja godine. I baš zbog toga sam išao na vatrogasnu operaciju koljena", ističe Cro Cop.

Mogli bismo gledati, 12 godina poslije prvog, novi klasik koji bi zagolicao maštu svakog fana slobodne borbe.

"Vjerujem da bi jedino mogli očekivati jedino drugačiji ishod meča. I prije su mi ovog turnira u Japanu govorili 'pa gdje ću s 42 godine' a bio sam u vrhunskoj formi. Vjerujte mi da ću biti u formi života. To je za mene meč života i povijest ovog sporta definitivno", zaključio je Mirko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider