FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Stigla zabrana

Cro Cop se ipak ne bori protiv prijatelja: Tko će biti novi protivnik?

Već najavljeni drugi dvoboj Mirka Filipovića i Pata Barryja se ipak neće održati - barem ne u tako skorašnje vrijeme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Fight Site u nedjelju ekskluzivno donio potvrdu ovog meča na Glory 17 priredbi u Los Angelesu, situacija se doslovno promijenila preko noći; i to zbog zabrane Atletske Komisije.

Fight Site ekskluzivno donosi potvrdu Fight Channelova vlasnika i Cro Copovog managera, Orsata Zovka, da je dvoboj otkazan i da se već pregovara oko novog Filipovićevog protivnika. S obzirom da je Barry u svom Glory debiju stradao nokautom, Atletska Komisija mu je zabranila novi nastup u periodu od 70 do 90 dana. To u praksi znači da je Glory bio primoran Filipoviću promijeniti protivnika. O kome se radi?

"Za sada vam to ne mogu otkriti, no mogu vam potvrditi da smo već u pregovorima oko idućeg protivnika. Ime će biti objavljeno kroz dan ili dva. Ono što vam mogu otkriti jest da će se opet raditi o velikom borilačkom imenu koje će biti dostojno stajati na suprotnoj strani ringa Mirku Filipoviću. Cro Copu i meni je žao što do meča s Barryjem nije došlo, ali protiv pravila se ne može te smo svjesni da je sigurnost sportaša uvijek na prvom mjestu", ustvrdio je Zovko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider