FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Srijeda - Nova TV i OYO

Cro Cop Japancima otkrio hoće li opet koristiti taktiku kojom je 'sredio' Ishiija

Mirko ove srijede brani titulu u japanskoj IGF organizaciji protiv domaćeg borca Satoshija Ishiija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za neke je čak bilo iznenađenje što je Cro Cop u kolovozu 'sredio' jednog od najboljih teškaša izvan UFC-a. Satoshi Ishii zadobio je kobne porezotine na čelu od Mirkovih laktova i suci su pojas dači hrvatskom borcu.

Zlatni olimpijski džudaš s time se ne mirio već je odmah zatražio i dobio revanš koji će se dogoditi u srijedu oko podne po hrvatskom vremenu.

"Posljednji meč sam odradio prije četiri mjeseca, a kamp za ovaj meč mi je trajao zadnjih šest tjedana. Odrekao sam se čak i Božića da bih trenirao i ostao u vrhunskoj formi i snazi. U prošlosti sam u mnoge mečeve ulazio ozlijeđen i to me je koštalo lošijeg nastupa. Ovog puta ništa me ne boli. Potpuno sam zdrav te pun samopouzdanja krećem u meč. O porazu niti ne razmišljam iako je ovo takav sport da je apsolutno sve moguće'', rekao je Cro Cop japanskim medijima.

Svjestan je Ishiijeve taktike za revanš…

"Znam da će krenuti na rušenje i da će pokušati doći u gornju poziciju na parteru. To svi pokušavaju, a ja se jako dobro znam braniti od rušenja, to me ne brine", kaže Mirko koji je otkrio i hoće li ponoviti laktove iz prve borbe.

"Naravno, ako mi se otvori prilika koristiti ću laktove."

Revanš Cro Cop - Satoshi Ishii pogledajte u srijedu na OYO.hr od 11.00, a navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider