FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uskoro objava

Cro Cop će veliki UFC revanš imati uskoro u Europi?

Vijest o Mirkovom povratku u UFC i dalje intrigira svijet slobodne borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za tri mjeseca bit ćemo svjedoci velikog povratka Cro Copa među MMA elitu. Ugovor u 40. s UFC-om malo je tko očekivao, ali je tu i sada je pitanje samo 'gdje i tko'. 'Kada' otprilike znamo, jer prvi meč je sam Mirko najavio već za travanj.

Mirkova dodatna runda: Od 'prestani se sramotiti' do povratka među elitu

Nedugo nakon objave vijesti počela je kružiti špekulacija kako bi Cro Copa u akciji mogli vidjeti u Europi. To je djelomično potvrdila glasna kako će se UFC-ov Fight Night održati po prvi puta u Poljskoj gdje postoji jaka MMA scena. Zanimljivo, UFC Fight Night trebao bi se održati 11. travnja, ali još nije objavljena lokacija iako se zna da će dva eventa iza toga biti održana u New Jerseyju i Kanadi.

Prošle je godine UFC četiri puta posjetio Europu. Razni eventi održani su u Londonu, Berlinu, Dublinu i Stockholmu, a upravo će u švedskoj metropoli biti održan UFC on Fox već ovog vikenda. Za hrvatske bi fanove Cro Copov povratak u Poljskoj bio sjajna vijest. Gledati našu legendu u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji u Europi bilo bi fenomenalno, baš poput UFC 99 u Kolnu 2009. godine.

A tko bi mogao biti protivnik? Već smo pisali o revanšima koje Mirko želi. Gabriel Gonzaga na prvom mjestu, ne zato jer je veliki Mirkov rival iz Pridea poput Minotaura već zbog onog groznog nokauta 'high-kickom' kojeg Cro Cop želi osvetiti.

Zasad je sve samo na nagađanjima, ali vrlo skoro bi ove špekulacije mogle dobiti službenu potvrdu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider