FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Upitan jedan pojas

White potvrdio tužnu vijest za fanove McGregora, ali i njegovog najvećeg rivala

Dana White potvrdio je kako se UFC prvak Conor McGregor neće boriti minimalno do kraja proljeća iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon UFC-a 205, gdje je McGregor postao prvi čovjek u povijesti s dva pojasa prvaka u dvije različite kategorije, Irac je objavio kako će u svibnju sljedeće godine postati otac.

Odmah se moglo pretpostavljati kako bi mu to moglo utjecati na karijeru, a sada je sve potvrdio i Dana White.

''Sigurno se neće boriti prije svibnja. Njegova djevojka Dee prolazi kroz ogroman stres uvijek kad se on bori. Iz tog razloga još ne želi to priuštiti dok je trudna. Bori se bez prestanka i ništa loše nije u tome što će se odmoriti. Dobro je za njega, dobro je za Dee, a dobro je i za bebu'', rekao je White.

No, ipak nije rekao ništa o tome što će biti s pojasevima prvaka. Onaj u perolakoj kategorij McGregor je osvojio prije 11 mjeseci, a još nije pokazao nikakvu namjeru da ga brani, a sve su veće špekulacije kako se više nikad neće ni boriti u perolakoj kategoriji. Jose Aldo je već privremeni prvak te kategorije te čeka svoju priliku.

Što se tiče pojasa u lakoj kategoriji, ovo je najgora situacija za Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac uvijek posti u vrijeme ramazana, a iduće godine je to između 27. svibnja i 25. Lipnja i borba protiv njega otpala bi ako ne bude prije 27. svibnja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider