FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borilački spektakl

Četiri vrlo zanimljive borbe na FFC 3 Futuresu!

Samo nas nekoliko dana dijeli od trećeg polufinalnog FFC Futuresa koji će održati u zagrebačkoj dvorani Sutinska Vrela...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim do sada najkvalitetnijeg popisa boraca iz više od deset zemalja koji će pokušati doći do turnirske pobjede, publika će imati prilike vidjeti četiri vrlo zanimljiva "prestižna meča".

Najviše prašine će podići nastupi domaće kick boksing zvijezde i svjetskog top teškaša te člana Gloryja Mladena "The Scorpion sing" Brestovca, kao i jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca, Dubrovčanina Ante "Walking Trouble" Delije. Nastupit će i nekoć najveća hrvatska MMA nada i domaći borac iz Croatian Combat Academyja, Matej "Do Koske" Truhan koji se vraća na veliku FFC scenu nakon godinu dana pauze. "Super fight" program će dopuniti i karlovački kick bokser i dugogodišnji Cro Copov sparing partner, Igor Mihaljević.

U petak 26. rujna u sjedištu Fight Channela (Vukovarska 269D) s početkom u 14:00 sati će se održati službena press konferencija na kojoj će se javnosti obratiti Brestovac, Delija i Truhan zajedno s direktorom Fight Channela Orsatom Zovkom i glavnim urednikom Markom Petrakom. Odmah nakon press konferenciji borci će se odraditi i službeno vaganje pred kamerama. Organizatori pozivaju sve fanove koji žele uživo prisustvovati press konferenciji i vaganju da dođu u Fight Channel i svojim prisustvom uveličaju prigodu.

Subotnji program u Sutinskim vrelima počinje već od devet sati ujutro te svi ljubitelji borilačkih sportova i znatiželjici mogu besplatno ući u dvoranu i uživati u prva dva kola natjecanja. Večernji finalni program (MMA dio) počinje u 20 sati, a kick boksing će uslijediti u 22 sata.

Ulaznice su već u prodaji po povoljnoj cijeni već od 50 kuna. S obzirom na relativno malen kapacitet dvorane Sutinska vrela, očekuje se napeta i energijom nabijena atmosfera. Karte se mogu kupiti u sustavu Eventim.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider