FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Drugi Futures

Brestovac i Delija glavne zvijezde FFC Futuresa 2 u Opatiji

Final Fight Championship borilačka organizacija početkom svibnja ponovno se vraća u opatijsku sportsku dvoranu „Marino Cvetković“ te će se tamo održati drugi od ukupno četiri ovogodišnja eventa iz FFC-ove serije Futures.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Opatijska publika koja je prije mjesec i pola dana na prvom Futuresu pokazala ogromno zanimanje za event moći će uživati 03. svibnja u nastupima još atraktivnijih boraca te samim time i još boljim mečevima, a u ponedjeljak su otkrivene glavne zvijezde eventa koje će predvoditi super-borbe u MMA i kickboxing dijelu.

Jedan od najboljih MMA teškaša u čitavoj regiji, Ante Delija, koji je ne tako davno uvršten i na popis od deset najperspektivnijih boraca u Europi od strane pojedinih inozemnih medija, nastupit će u Opatiji u glavnoj borbi MMA dijela.

Dubrovački borac već je iznimno dobro poznat svima koji prate borilačke sportove, ne samo u Hrvatskoj, već i šire zahvaljujući svojim atraktivnim nastupima. U svojoj dosadašnjoj profesionalnoj MMA karijeri ostvario je devet pobjeda, od toga je njih čak osam stiglo prekidom, dok je istovremeno pretrpio svega dva poraza. Svoju desetu pobjedu u karijeri tražit će upravo na FFC Futuresu 2 te je iznimno motiviran vratiti se na pobjedničke staze nakon što je u veljači ove godine doživio poraz na jakom eventu ruske M-1 Global organizacije.

Brestovac najjače kick-boks ime

U glavnoj borbi kickboxing dijela Futuresa u ringu će se naći Mladen Brestovac koji je posljednje dvije godine u fantastičnoj formi i ruši gotovo sve protivnike redom, a fanove je posebno oduševio početkom ožujka kad je u zagrebačkoj Areni na eventu Gloryja, najjače svjetske kickboxing organizacije, slavio nokautom zahvaljujući fantastičnom high kicku.

Brestovac je početkom ove godine potpisao ugovor s Gloryjem, a ušao je i na njihovu službenu ljestvicu najboljih teškaša svijeta te zauzima odlično 12. mjesto, odmah iza najboljeg hrvatskog borca svih vremena Mirka Filipovića.

Protivnici Brestovca i Delija bit će objavljeni već kroz nekoliko dana, a pretprodaja ulaznica za FFC Futures 2 krenut će od ponedjeljka 21. travnja po cijeni od 50 i 70 kuna. Gledatelji će i ovog puta uživati u čak 12 odličnih mečeva uz već standardnu vrhunsku produkciju FFC-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider