FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mirko kao 'Cindarella man'

Borilački portali: Cro Cop podsjetio na čovjeka iz PRIDE-a!

Omiljena vikend tema borilačkih portala uz UFC 158 bilo je naravno veliko finale K1 Grand Prixa, a Mirku Filipoviću, prenosimo još malo komentara svjetskih medija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko je aktualan kao u najboljim danima. Dobar dio relevantnih svjetskih borilačkih portala odaje počast Cro Cop u lovu na svoj najdraži trofej.

''Mnogi su pretpostavljali kako će turnirom dominirati Badr Hari i Hesdy Gerges i zaustaviti Mirkovu povratničku priču u stilu Pepeljuge'', piše Fightsportasia.com.

>> Badr Hari se iz Zagreba u Amsterdam vratio u kolicima!

>> Mirko na pobjedničkoj presici: Puklo mi je rebro, ali sam izdržao!

>> Pogledajte još jednom Mirkov ulazak u legendu!

Isti portal navodni kako su Vinny Shoreman i Kieran Keddle, američki komentatori K-1 finala bili uvjereni u Millerovu pobjedu u prvom meču. No, isto tako ističu kako je Mirko dobrim nožnim kombinacijama došao do sigurne pobjede protiv Žuravljeva u polufinalu, a protiv Londta podsjetio na najbolje dane.

''Londt je pokazao nedostatak kondicijske spreme u finalu. No u drugoj rundi je, iz ničega, sijevnuo Mirkov trademark lijevi high kick i sletio na Londtovu lubanju.''

Tekst o Mirkovoj pobjedi završava sjetnom rečenicom ''čestitamo stari čovječe – zaslužio!''

Fraser Coffeen iz Bloodyelbowa piše..

''Kada sve zbrojimo, ovo nije bio najbolji show ikad, s puno čudnih borbi. Tko zna što donosi budućnost K-1 organizacije, ako je uopće ima. Ali ako i završe s Mirkom Cro Copom kao posljednjim prvakom, bit će to lijep završetak moje knjige.''

Patick L. Stumberg sa MMAmania.com također dodjeljuje pobjedu Milleru u četvrtfinalu i čudi se odluci sudaca, no sve nakon toga ga je ugodno iznenadilo. Prognozirao je Gergesa kao pobjednika i iznenadio se kako je Mirko dobro pripremljen, pogotovo zato što je Londt do finala odradio praktički dvije runde manje.

''Mirko je u polufinalu i finalu izgledao kao čovjek iz PRIDE-ovih dana za kojeg se mislilo da je nestao, nije loše za starca, uopće nije loše''.

Svijet piše, Mirko uživa. Baš kao James Braddock, slavni boksački povratnik – 'Cinderella man'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider