FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
A izazivač je...

Bomba iz UFC-a: Velasquez, Cigano, Silva i Overeem u istoj večeri!

Nevjerojatna vijest stigla je od čelnika UFC-a. Očekuje nas spektakularan UFC 160!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je Dana White posjetio Dublin za vikend jednom je fanu šapnuo kako će se to dogoditi. Ovaj je to razglasio, ali je malo tko vjerovao iako su svi razvukli osmijeh od uha do uha. I onda, stiže potvrda – 25. svibnja na istoj će se večeri UFC 160 boriti najbolji teškaši današnjice.

Izazivač Caina Velasqueza bit će Brazilac 'Bigfoot' Silva koji je šokirao borilački svijet pobjedom protiv Alistaira Overeema. Njih dvojica borit će se točno godinu dana nakon što je Cain pobjedio Silvu.

Druga superborba bit će ona između bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa i Alistaira Overeema. Bit će to novi veliki test za Nizozemca koji je iznenađujuće izgubio od Silve. Ukoliko Overeem opet izgubi, tko zna koliko će mu opet trebati da dođe do prilike za napad na naslov koji mu nedostaje u kolekciji.

Ne sumnjamo kako će ovo biti jedan od najvećih evenata u MMA povijesti. Tko bude slavio tog 25. svibnja, borit će se na kraju godine za pojas kojeg sada drži Cain Velasquez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider