FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Pomislio sam da je to kraj'

Samo o tome razmišlja: Anderson Silva progovorio o nastavku karijere

I dok drugi nagađaju kako je kraj karijere neizbježan, bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, Anderson Silva, ne sumnja u svoj povratak. Uvjeren je da će jednog dana ponovo biti u oktogonu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se oporavlja, jedan od najvećih boraca svih vremena razmišlja o onom što se dogodilo 28. prosinca u Las Vegasu na UFC-u 168.

"Ako obratite pozornost na taj trenutak, na neke tehničke detalje, vidjet ćete da je njegovo blokiranje bilo instinktivno. Nije to bilo nešto što je vježbao i za što se spremao. To se dogodilo slučajno i prilično sam uvjeren da bih na kraju ja došao do pobjede", rekao je Silva te nadodao:

"Pomislio sam da je to možda kraj. Razmišljao sam hoću li uopće moći hodati. Toga sam se najviše bojao. U trenutku kad sam uputio taj kick čuo sam kako kost puca i osjetio nevjerojatnu bol. Mnoge vam stvari u tom trenutku prolaze kroz glavu."

Sada razmišlja samo o tome kad će se ponovno vratiti u oktogon i pokazati kako njegovo vrijeme još nije prošlo. Anderson Silva nesumnjivo još nije rekao posljednju riječ.

''Mislim da mogu još dosta toga učiniti i pokazati. Ne želim stati. Svakog se dana osjećam sve bolje i brzo ću se vratiti", zaključio je Silva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider