FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
I dalje želi Cro Copa

BiH borac Denis Stojnić opet 'okrznuo' Mirka Filipovića: 'Zašto šuti?'

Denis Stojnić još je jednom 'piknuo' najboljeg borca s ovih prostora Mirka Filipovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji MMA borac iz Bosne i Hercegovine Denis Stojnić u jednom je intervjuu s početka godine prozvao Cro Copa zbog navodnog izbjegavanja borbe, a sada je to opet ponovio. Tada je demantirao optužbe za doping na račun Mirka, ali i dalje očito stoji iza izjava da ga Cro Cop izbjegava.

''Toliko sam bio zagrijan da se nađemo licem u lice u ringu i da ga pobijedim. Žao mi je što neću s njim odraditi meč. Morat ću poštovati njegovu odluku da se ne želi boriti protiv mene. Nije mi samo jasno zašto šuti cijelo vrijeme. Valjda je toliko dužan njegovim fanovima koji ga prate cijelu karijeru'', prenosi Stojnićeve riječi Fightsite.

Mirkov menadžer Orsat Zovko je rekao kako je bilo govora o mogućem meču Stojnića i Cro Copa, ali on nikad nije službeno bio ponuđen BiH borcu. Vidjet ćemo hoće li mu Mirko odgovoriti putem Facebooka preko kojeg se u zadnje vrijeme često obraća svojim navijačima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider