FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
Za finale s Rumunjkom

Anamarija Maršić osigurala broncu na Europskom prvenstvu

Hrvatska boksačica Anamarija Maršić osigurala je najmanje brončanu medalju u poluteškoj kategoriji na Europskom prvenstvu u Bukureštu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska boksačica Anamarija Maršić osigurala je najmanje brončanu medalju u poluteškoj kategoriji na Europskom prvenstvu u Bukureštu nakon što je u četvrtfinalu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Engleskinju Ogogo Carly (39-37, 40-36 i 39-37).

Za ulazak u finale 22-godišnja Zagrepčanka borit će se u petak protiv Rumunjke Marinele Radu koja je danas sa 2-1 pobijedila bivšu europsku prvakinju Nizozemku Koelemeij Maxine Yvonne.

Svoj su nastup u Bukureštu danas su porazima završile Darija Popović (54) i Marija Petrić (57). Popović je pokušala pružiti otpor jakoj Poljakinji Wicherski kojoj su suci jednoglasno dodijelili pobjedu (40-36, 40-36, 40-36). Marija Petrić jurišala je na Irkinju Lambe, ali je kod sudaca dobila samo prvu od četiri runde.

Jučer su natjecanje napustile Marija Kosi (64) koja nije nastupila zbog bolesti sa Srpkinjom Lidijom Marjanović, te Danijela Vernić (+81) koja je izgubila od Talijanke Flavie Severin 3:0. (HBS)

Sve borbe možete pratiti na Youtube kanalu: https://www.youtube.com/user/FederatiaRomanaBox/feed

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider