Košarka
SPORTOVI
Košarka
Lijepa priča

Zvijezde oduševile mlade košarkaše na 'Kid's Dayu'

Zadar Basketball Tournament razveselio je zadarske mališane u košarkaškoj dvorani Krešimir Ćosić! Zvijezde predvođene Lukom Žorićem i Leonom Radoševićem s djecom su igrala košarku te im prenijela trikove i znanja ovog zanimljivog sporta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadarski su mališani s nestrpljenjem očekivali druženje i igranje s velikim košarkaškim zvijezdama na Kid’s Dayu. Luka Žorić i Emir Preldžić iz Fenerbahčea, Ive Ivanov i James Florence iz KK Zadra, Leon Radošević i Vojdan Stojanovski iz berlinske Albe, Dogus Dudley i Gašper Vidmar iz Darussafake, Fran Pilepić i Luka Babić iz Cedevite te igrači Galatasaraya, razveselili su buduće košarkaške nade, udijelili im savjete kako razviti što bolju tehniku te ih naučili i pokojem triku.

''Ovakva su druženja za nas pravo veselje. Drago nam je da možemo prenijeti svoja znanja mlađim generacijama. Sport je pravi izbor i zato smo i danas u Zadru s veseljem posjetili Kid’s Day!'' izjavio je makedonski reprezentativac Vladan Stojanovski iz berlinske Albe.

Ispred ŠC Višnjik posjetitelji su mogli i isprobati atraktivne modele vozila BMW od serije 5 do X4, te premijerno serije 2 Actice Tourer, vozila partnera turnira Tomić&Co.

Hrvatski prvak Cedevita izborila je finale prvog Zadar Basketball Tournamenta u kojem će naslov pobjednika tražiti protiv turskog prvaka i jedne od najboljih momčadi Europe – Fenerbahcea.

Raspored utakmica za nedjelju:

15:30 - Zadar – Galatasaray Liv Hospital
18:00 - Darussafaka Dogus – Alba Berlin
20:30 – finale / Cedevita – Fenerbahce Ulker

Ulaznice za finale Zadar Basketball Tournament prodaju se po cijeni od 40 kuna za tribinu, te 50 kuna za tribinu Obiteljski VIP.

Select PR za Zadar Basketball Tournament 2014.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider