Košarka
SPORTOVI
Košarka
Cibosi uvjerljivi

Zadar i dalje na vrhu, Cedevita furiozno kroz Sinj

Košarkaška Liga za prvaka nastavljena je dvobojima petog kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi su na parket izašli košarkaši Cibone i Jolly JBS-a, a Vukovi su upisali uvjerljivu pobjedu 93:65. Dario Šarić kod Cibone je ubacio 22 koša, Siriščević i Kus dodali su 14. Kod gostiju Bubalo je bio najbolji sa 15 koševa.

Građanski košarkaški klub Šibenik ostao je jedini u Ligi za prvaka bez ijedne pobjede, nakon što je na Baldekinu poražen od Zagreba 80:86 (unatoč vodstvu na poluvremenu) predvođenog Novačićem (25 koševa).

Zadar je i dalje jedini bez poraza. Igrači Rajka Vidakovića lakoćom su slavili u Rijeci protiv Kvarnera, bilo je 79:91. Goste je do pobjede predvodio Lyons s 25 koševa, a najbolji u redovima domaćih bio je Krivec sa 17 poena.

Posljednja utakmica igrala se u tradicionalno uzavreloj atmosferi u Sinju, gdje Alkar nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Cedeviti. Već na poluvremenu bilo je 20 razlike za goste iz Zagreba, da bi završilo sa 72:87 (najbolji strijelac Cedevite bio je Ante Delaš sa 16 koševa).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider