Košarka
SPORTOVI
Košarka
Dario nastavio lijepi niz

Westbrook briljirao: Pogledajte kako je "zalijepio" bananu Šariću

U noći sa srijede na četvrtak u NBA ligi je odigrano osam utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od osam sinoć odigranih utakmica nama je najzanimljiviji bio dvoboj u Oklahoma Cityju gdje je domaći Thunder svladao Philadelphia 76erse sa 122:97.

Naš Dario Šarić je za 25 minuta provedenih na parketu postigao 12 koševa, a imao je i po dva skoka i asistencije, jednu osvojenu loptu i tri blokade.

Međutim, jedan od highlighta utakmice je blokada koju je Šariću udijelio Russell Westbrook na samom početku utakmice. Dario se riješio svog čuvara Stevena Adamsa i krenuo položiti loptu, ali se ukazao Westbrook i zaustavio ga.

Fantastični playmaker Oklahome došao je u ovom susretu do svog 35. triple-doublea u sezoni. Ubacio je 18 koševa, uz 11 skokova i 14 asistencija. Nije promašio nijednu loptu - iz igre je za dva poena gađao 6/6, a isti je učinak imao i s linije slobodnih bacanja dok za tri poena uopće nije šutirao.

Što se Šarića tiče, on je u ovom dvoboju napravio nešto što nije nijedan rookie ove sezone - 21. utakmicu zaredom je završio s dvoznamenkastim brojem koševa.

U akciji je bio Bojan Bogdanović. Njegovi Washington Wizardsi su sa 104:100 pobijedili Atlanta Hawkse, a popularni Babo je igrao 14 minuta i ubacio pet poena, pogodivši po jednu dvicu i tricu. Imao je i dva skoka.

Vrlo dobru partiju pružio je Mario Hezonja za Orlando Magic koji je na domaćem parketu poražen od Charlotte Hornetsa sa 102:109. Hezonja je dobio 23 minute i ubacio osam koševa uz čak sedam skokova i dvije asistencije. Šut iz igre mu je bio loš (3/12), ali lijepa je spoznaja da Mario u posljednje vrijeme igra sve više za Orlando.

Rezultati:

Orlando Magic - Charlotte Hornets 102:109
Boston Celtics - Indiana Pacers 109:100
Chicago Bulls - Detroit Pistons 117:95
Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers 122:97
Washington Wizards - Atlanta Hawks 104:100
Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 126:113
Sacramento Kings - Milwaukee Bucks 98:116
Utah Jazz, New York Knicks 108:101

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider