Košarka
SPORTOVI
Košarka
Svi vode 2-0

VIDEO Wall, James i Howard obilježili NBA večer nevjerojatnim brojkama

Doigravanje u NBA ligi nije ni izbliza slično kao ono prošle godine i trenutno nema neizvjesnosti za prolaz u polufinale konferencija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi vode 2-0 i mali su izgledi da će to večeras promijeniti Brooklyn ili Portland, što znači da jedini koji mogu u prva dva susreta izvući pobjedu jesu eventualno San Antonio Spursi protiv LA Clippersa. A i to je upitno.

Nije to ništa previše neočekivano, Cleveland Cavaliersi su lako svladali Boston Celticse i u drugoj utakmici (99:91) te potvrdili da žele najmanje do finala Istoka. LeBron James je briljirao, zabo je 30 poena, imao devet skokova i sedam asistencija. Kyrie Irving dodao je 26. Kod gostiju je s 22 poena ponovno bio najbolji Isaiah Thomas. Serija sad seli u Boston.

Najveća iznenađenja svakako su lake pobjede Houstona i posebno Washingtona. Naime, Rocketsi su se obračunali s Dallasom ponovno bez veće muke (111:99), ali ovaj put ih je s 28 poena i 12 skokova uništio Howard. Harden je dodao 24, uz pet skokova i šest asistencija. Kod Mavericksa Ellis je zabio 24, podbacio je s deset poena Nowitzki, ali imao je 13 skokova. Rondo nikako da se pronađe, igrao je samo deset minuta jer je uspio u tom vremenu skupiti četiri osobne pogreške, četiri poena i dvije asistencije. Očito je da ga sljedeće sezone nećemo gledati u Dallasu.

A moguće je da ove sezone više ni Wizardse nećemo gledati u Torontu jer pobijedili su i drugu u gostima (117:106) i sad će u dvije utakmice kod kuće imati priliku za ulazak u polufinale, drugo uzastopno! Ponajviše zahvaljujući Wallu koji je imao 26 poena i nevjerojatnih 17 asistencija! Nije ni čudo da su mu suigrači bili efikasni pa je Beal zabio 28, Gortat 16 i Porter 15. Kod domaćih je pak DeRozan zabio 20, baš kao i Williams, ali Lowry je podbacio i zabio samo šest. Također, Raptorsi su ukupno imali 19 asistencija, dvije više od Walla!

REZULTATI:

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 99:91 (2:0)
Toronto Raptors - Washington Wizards 106:117 (0:2)
Houston Rockets - Dallas Mavericks 111:99 (2:0)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider