Košarka
SPORTOVI
Košarka
Curry sjajan za GS

VIDEO Wade se vratio u Miami, dobio ovacije i slavio s Bullsima

Ovog ljeta se vratio u rodni grad nakon 13 godina u Miamiju, a sad je gostovao kod kluba kojem je dao praktičku cijelu karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su u NBA igrane četiri utakmice, Chicago Bulls su pobijedili Miami Heat, Golden State Warriors su bili uvjerljivi protiv Denver Nuggetsa, a New Orleans Pelicans su upisali prvu pobjedu i to protiv Milwaukee Bucksa.

Dwyane Wade je pogodio dva ključna slobodna bacanja u zadnjim sekundama utakmice i odveo svoje Chicago Bulls do pobjede od 98:95 nad svojom bivšom momčadi Miami Heatom.

Wade je igrao 13 sezona u Heatu prije nego je prešao u svoj rodni Chicago. Utakmicu je završio sa 13 koševa, sedam skokova i četiri asisetncije. Jimmy Butler je dodao 20 koševa, a Robin Lopez i Rajon Rondo po 16 svaki.

Hassan Whiteside je predvodio Miami sa 20 pogodaka i isto toliko skokova. To je njegov šesti double-double u sedam utakmica ove sezone.

Nakon tri četvrtine rezultat je bio izjednačen na 70:70. U te prve tri četvrtine 18 puta se izmjenjivalo vodstvo.

U Denveru su Golden State Warriors sa 125:101 pobijedili Denver Nuggetse, a Stephen Curry je utakmicu završio sa 33 koša od čega je sedam trica. Curry je također upisao sedam asistencija i pet skokova u samo 30 minuta, a Klay Thompson je ubacio 19 koševa.

Kevin Durant, koji se prekjučer izjednačio s Michaelom Jordanom na četvrtom mjestu u povijesti NBA po najduljem nizu utakmica sa 20 ili više koševa u čak 72 utakmice zaredom, jučer je prekinuo taj niz zabivši 19 koševa. 

Kod Nuggetsa najučinkovitiji je bio rookie Jamal Murray sa 14 pogodaka.

U Milwaukeeu je Anthony Davis zabio 30 koševa i New Orleans Pelicans su pobijedili prvi put ove sezone, sa 112:106 su svladali Milwaukee Buckse.

REZULTATI:

Miami Heat - Chicago Bulls 95:98
Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans 106:112
Denver Nuggets - Golden State Warriors 101:125
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 91:101

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider