Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
All-Star vikend u NY

VIDEO 'Svijet' svladao Ameriku uz veliki doprinos hrvatske zvijezde

Utakmicom nadolazećih zvijezda SAD-a i ostatka svijeta započeo je All-Star vikend u New Yorku, a Svijet je slavio 121-112 uz odličnu predstavu hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića koji je zabio 16 koševa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica SAD - Svijet je odigrana u Barclays Centru, a zamijenila je dosadašnje okršaje 'rookieja' (debitanata) i 'sophomorea' (igrača s jednogodišnjim stažom u NBA ligi).

Odigrana su dva poluvremena po 20 minuta, a za najkorisnijeg, MVP igrača susreta izabran je prvi pik s lanjskog drafta Kanađanin Andrew Wiggins (Minnesota) koji je za Svijet zabio 22 koša, uz šest skokova i četiri asistencije. Francuz Rudy Gobert (Utah) je dodao 18 koševa i 12 skokova, a naš Bogdanović (Brooklyn), te Crnogorac Nikola Mirotić (Chicago) po 16 koševa. U američkim redovima najefikasniji su bili Victor Oladipo (Orlando) i Zach LaVine (Minnestota) sa po 22 koša.

Bogdanović je tako postao prvi hrvatski predstavnik na All-Staru još od Gordana Giričeka 2003. godine.

All Stars vikend se nastavlja večerašnjim natjecanjem u šutiranju 'trojki' i natjecanju u 'zakucavanju', a završava u noći s nedjelje na ponedjeljak tradicionalnim okršajem Zapadne i Istočne konferencije NBA lige. Utakmica će se igrati u Madison Square Gardenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider