Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šesta pobjeda Spursa

VIDEO LeBron i društvo produljili krizu, vrlo slab učinak Hrvata

Košarkaši San Antonija upisali su šestu pobjedu u posljednjih sedam utakmica, svladavši na domaćem terenu Brooklyn Netse sa 99-87, i to zahvaljujući odličnoj partiji trojca Parker, Green, Leonard.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni prvaci NBA lige bili su odlično raspoloženi, pa su već u 15. minuti imali 18 koševa prednosti. Kod Spursa Tony Parker je ubacio 22 koša, a Danny Green i Kawhi Leonard po 21. ,

U momčadi Netsa Deron Williams zabio je 24, a Mirza Teletović 22 poena, dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović za 24 minute ostvario 2 poena, 2 skoka i 1 asistenciju. Ta dva koša postigao je iz slobodnih bacanja, dok mu je šut iz igre bio 0-7.

Povratak LeBrona Jamesa u Cleveland još je bez očekivanih rezultata, pa su Cavaliersi ubilježili četvrti uzastopni poraz, izgubivši kod kuće od Toronto Raptorsa sa 93-110. Toronto je predvodio Lou Williams koji je ubacio 36 poena, što mu je najbolji učinak u karijeri.

Kod Clevelanda LeBron James je ostvario 15 koševa i 10 asistencija, a Kevin Love 23 poena.

U teksaškom derbiju Houston Rocketsi su u svojoj dvorani svladali Dallas Maverickse 95-92, a igrač susreta bio je James Harden. Naime, 58 sekundi prije kraja susreta pri vodstvu Dallasa 92-88, Harden je upisao pet poena i ukrao ključnu loptu za pobjedu. Harden se na kraju zaustavio na 32 poena i 8 skokova. U Dallasu najefikasniji je bio Monta Ellis sa 17 koševa.

Indiana Pacersi su izgubili od Phoenix Sunsa 83-106, koje je predvodio Gerald Green ubacivši 23 poena za 22 minute. Kod Indiane najviše je zabio Stuckey (14 koševa), dok je hrvatski reprezentativac Damjan Rudež za 16 minuta upisao 4 koša i 2 asistencije. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider