Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
ovaj put bolji

VIDEO: Debi Rudeža, Hezonja zabio Miamiju osam koševa i ovaj put dobio pohvale

Hrvatski košarkaši odigrali su sinoć pripremne utakmice za svoje NBA klubove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damjan Rudež u svom je debiju za Minnesota Timberwolvese ubacio sedam koševa u 99-122 domaćem porazu od Oklahoma City Thundera, dok je Mario Hezonja postigao osam poena u 100-97 gostujućem uspjehu Orlando Magica protiv Miami Heata u pripremnim utakmicama za novu NBA sezonu koja počinje za 20 dana.

Rudež, kojega su ovoga ljeta Indiana Pacersi razmjenom poslali u Minnesotu, u prvoj je utakmici Wolvesa u predsezoni na parketu proveo 17 minuta i za to vrijeme uputio četiri šuta za tricu prema obruču suparnika i pogodio dvije, te je ubacio jedno od dva slobodna bacanja. Najefikasniji u dresu domaćih sa po 18 koševa bili su prvi izbor ovogodišnjeg "drafta" Karl-Anthony Towns i Gorgui Dieng, a 18 koševa je za Thunder postigao Serge Ibaka.

VIDEO Trice Hezonje protiv Miami Heata

Mario Hezonja je u drugom predsezonskom nastupu za Orlando Magic igrao 22 minute, a za osam je koševa potrošio sedam lopti (šut za dva 1-2, trica 2-5), a imao je i po jedan skok i asistenciju. Evan Fournier ubacio je 18 za Magic, a Chris Bosh je također sa 18 pogodaka bio najučinkovitiji kod Heata.

Nakon što je u prvoj utakmici Hezonju kritizirao zbog slabe igre u obrani, ovaj put je trener Magica Scott Skiles rekao kako je mladi hrvatski košarkaš ipak bio bolji u tom segmentu igre. Služena stranica Magica također je pohvalila Hezonju kojem je svirana ilegalna obrana na veteranu Amar'eu Stoudemireu nakon čega je ovaj žustro reagirao. No, Hezonja se nije prestrašio nego je odmah nakon toga stavio dvije trice.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider