Košarka
SPORTOVI
Košarka
LeBron usamljen

VIDEO Curry kao na videoigrici gađao trice i potopio Cavse

Golden State Warriorsi došli su na jednu pobjedu od osvajanja naslova NBA prvaka, nakon što su noćas pred svojim navijačima u Oaklandu slavili protiv Cleveland Cavaliersa 104:91...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to sjajan dvoboj dvojice najboljih igrača današnjice, Stephena Curryja i LeBrona Jamesa, međutim samo je jedan od njih dvojice dobio pomoć suigrača. Bio je to, kao i dosada u seriji, Curry. Njemu, koji je ubacio 37 poena (7-13 trice) i upisao sedam skokova i četiri asistencije, su u pomoć priskočili Draymond Green sa 16 poena i devet skokova, Andre Iguodala s 14 poena, osam skokova i sedam asistencija, Leandro Barbosa s 13 i Klay Thompson s 12 poena.

James je s druge strane upisao novi 'triple double' (40 poena, 14 skokova i 11 asistencija), no osim Tristana Thompsona koji je upisao 19 koševa i 10 skokova, pravu pomoć LeBron nije dobio. J.R. Smith je dobro otvorio utakmicu, pogodio je četiri od pet trica, no potom je promašio idućih 10 do kraja utakmice.

Ozljede dvojice All Star igrača dokazuje se kao preveliki hendikep za Cavalierse, koji igraju dobro kroz tri četvrtine i dio četvrte, no potom u završnici pucaju, odnosno ostaju 'bez benzina'. Podsjetimo, Cavsi od prvog kruga doigravanja igraju bez Kevina Lovea (rame), te od prve utakmice finalne serije protiv Warriorsa bez Kyrieja Irvinga (koljeno). Riječ je o dvojici igrača koji u prosjeku kombinirano ubacuju 38 poena! Da trener David Blatt ima njih dvojicu na raspolaganju pitanje je da li bi Warriorsi uhvatili dvije, a kamoli tri pobjede.

Šesta, moguće i posljednja utakmica finala NBA lige igra se u noći s utorka na srijedu u Clevelandu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider