Košarka
SPORTOVI
Košarka
čudo u portlandu!

Bryant odigrao posljednju utakmicu na najvećoj košarkaškoj sceni?

U noći s nedjelje na ponedjeljak odigrano je pet utakmica najjače košarkaške lige svijeta - NBA lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priča večeri je čudesna četvrta četvrtina Detroit Pistonsa, koji su sa 120:103 bili bolji od domaćina Portland Trail Blazersa. Pistonsi su u posljednjih 12 minuta ušli sa zaostatakom 79:92, a onda su postigli 41, a primili tek 11 poena!

Andre Drummond 'uništio je' reket Portlanda s 29 poena i 27 skokova, dok je rekord karijere postigao Reggie Jackson (40 poena), koji je samo u posljednjoj dionici ubacio 26 poena. Bila je to prva pobjeda Detroita u Portlandu još od 2007. godine.

Kod domaćina je Damian Lillard upisao 26 poena i 11 skokova.

Iako je igrao s natučenim kvadricepsom, LeBron James predvodio je Cleveland Cavalierse do 101:97 pobjede protiv Indiana Pacersa. Postigao je 29 poena, od čega je stavio sedam iz slobodnih bacanja u završnici utakmice. Kevin Love pridodao je 22 koša i čak 19 skokova, a Cavsi su upisali i šestu uzastopnu pobjedu.

Kod gostiju je odličnu utakmicu odradio Paul George koji je ubacio 32 poena, ali je ostao 'hladan' u posljednje četiri minute kada je za Pacerse bilo najbitnije.

Carmelo Anthony i New York Knicksi pokvarili su vjerojatno posljednju utakmicu Kobea Bryanta u Madison Square Gardenu. Knicksi su ugostili LA Lakerse i slavili s 99:95.

Bryant je susret završio s 18 poena, daleko ispod svog prosjeka u MSG-u (30.7). Tridesetsedmogodišnji Bryant nije rekao da odlazi na kraju sezone, no s obzirom da mu istječe ugovor, a njegove igre nakon svih silnih problema s ozljedama su sve slabije i slabije, teško je za očekivati da će i dalje ostati aktivan među najboljima.

Carmelo Anthony predovodio je New York s 24 poena, dok su Jose Calderon, Robin Lopez i Langston Galloway pridodali po 14.

Kevin Durant predvodio je Oklahoma City Thunder do 124:103 pobjede protiv Phoenix Sunsa. Ponajbolji strijelac lige upisao je 32 poena i 11 skokova, Russell Westbrook pridodao je 21 uz 13 asistencija i šest skokova. Eric Bledsoe bio je najbolji pojedinac kod Sunsa s 28 poena i 11 asistencija.

Spomenimo i da je Miami Heat razbio Toronto Raptorse 96:76. Chris Bosh predvodio je floridsku momčad do pobjede s 23 poena, a vrijedi istaknuti da je po 250. put zaredom dvorana Miami Heata bila rasprodana do posljednjeg mjesta!

NBa liga, nedjelja, rezultati:

Cleveland - Indiana 101:97
New York - LA Lakers 99:95
Miami - Toronto 96:76
Oklahoma City - Phoenix 124:103
Portland - Detroit 103:120

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider