Košarka
SPORTOVI
Košarka
Partija iz snova

VIDEO Bogdanović slomio Rudeža i Pacerse u svojoj utakmici sezone

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je utakmicu sezone u NBA ligi, te je uvelike pridonio pobjedi Brooklyn Netsa kod izravnog konkurenta za doigravanje Indiana Pacersa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Netsi su slavili sa 123:111, a Bogdanović je po broju poena izjednačio svoju dosada najbolju utakmicu od prije pet dana protiv Minnesote, no ovoga puta je bio daleko ubojitiji. Naime, pogodio je svih osam lopti iz igre (5-5 za dva i 3-3 za tri poena), te je ubacio dva od tri pokušaja s linije slobodnog bacanja za sveukupno 21 poen. Upisao je i pet skokova, te u konačnici zaradio valorizaciju +12. Sve to uspjelo mu je za 29 minuta na parketu.

Bio je to ujedno i ogled jedine dvojice Hrvata u NBA ligi. Damjan Rudež sa suprotne strane odigrao je 11 i pol minuta, te je također bio iznimno precizan iz igre. Pogodio je tri od četiri lopte, od čega su dvije bile trice. Kada bi obojica bila na parketu, imali su zadatak čuvati se međusobno.

S drugom uzastopnom pobjedom Brooklyn je ponovno blizu mjesta koje vodi u doigravanje, točnije zaostaje za samo jednu pobjedu! Indiana ima isti broj poraza, no jednu pobjedu više uz utakmicu više.


NBA liga, subota:

Detroit - Chicago 107:91
Houston - Phoenix 102:117
Memphis - Portland 97:86
Golden State - Utah 106:91
Indiana - Brooklyn 111:123

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider