Košarka
SPORTOVI
Košarka
Slavlje Unicaje

Tomićevih 16 koševa u porazu Barcelone, izgubio i CSKA

Košarkaši Himkija priredili su iznenađenje na otvaranju TOP 16 Eurolige pobijedivši u utorak u Moskvi CSKA 91-89, dok je Olympiacos kod kuće svladao Barcelonu sa 74-62.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjednički koš za Himki postigao je Aleksej Šved sekundu prije kraja utakmice. Šved je bio i najefikasniji igrač utakmice sa 28 koševa i pet asistencija, dok je Tyrese Rice dodao 22 koša, četiri skoka i pet asistencija. Dvoznamenkasti broj koševa kod domaćina imao je i James Augustine postigavši 12 koševa.

U gostujućim redovima najefikasniji su bili Francuz Nando De Colo sa 20 koševa i šest asistencija, Miloš Teodosić sa 18 koševa i sedam asistencija, te Cory Higgins sa 16 koševa.

Olympiacos je svladao Barcelonu sa 74-62, a do pobjede su ih predvodili Vassilis Spanoulis (11 poena i 9 asistencija) i Othello Hunter (10 koševa i 5 skokova). U redovima Barcelone najbolji igrač bio je hrvatski centar Ante Tomić sa 16 koševa i 3 skoka.

U preostalim susretima 1. kola F skupine Eurolige u srijedu se sastaju Žalgiris - Laboral Kutxa, te Real Madrid - Bamberg.

U skupini E Unicaja je pobijedila Darussafaku sa 70-62.

Cedevita će u srijedu ugostiti Lokomotiv Kuban s početkom u 19:00, Anadolu Efes igra protiv Crvene zvezde, a Fenerbahče dočekuje Panathinaikos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider