Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prva ozbiljnija ozljeda u karijeri

Težak udarac za Oklahomu: Kevin Durant zbog ozljede propušta početak sezone!

Zvijezda Oklahoma City Thundera i jedan od najboljih svjetskih košarkaša Kevin Durant propustit će početak nove sezone zbog loma u desnoj nozi koji će ga prema prvim prognozama udaljiti s parketa šest do osam tjedana…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kevin Durant doživio je prvu ozbiljniju ozljedu u svojoj karijeri, a Oklahoma je pretrpjela novi udarac nakon što je Russell Westbrook zadnje dvije sezone imao problema s ozljedama koljena.

''Kevin je u subotu poslije treninga osjetio nelagodu u desnoj nozi. Obavili smo sve potrebne pretrage i dijagnosticirali lom kosti u stopalu, ozljedu koja zahtjeva kiruršku operaciju. Inače liječenje ove ozljede traje otprilike šest do osam tjedana, no u ovom trenutku još nismo u mogućnosti odrediti vrijeme njegovog povratka'', izjavio je generalni menadžer Oklahome Sam Presti.

Nakon dvije Westbrookove operacije u godinu dana, Thunder se suočio s novim poteškoćama ključnog igrača. Za njih će biti najvažnije da se Durant potpuno oporavi, jer radi se o nezgodnoj ozljedi po kojoj je najpoznatiji bio kineski centar Yao Ming.

Prošlogodišnji MVP lige je u posljednjih pet sezona propustio samo šest utakmica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider