Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Košarka
Nazor: Imali su više sreće

Tedeschi: Košarka je oduvijek bila sport građanstva, hvala Vukovaru!

Puno je bilo problema u mojoj ekipi, puno ozljeda i putovanja u zadnje vrijeme ali smo smogli snage da osvojimo ovaj Kup koji nam jako puno znači, kazao je nakon pobjede u finalu košarkaškog Kupa Krešimir Ćosić u Vukovaru nad Zadrom (86:82) trener Cedevite Jasmin Repeša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zadovoljni smo jer smo na kraju ipak uspjeli dobiti Zadar iako je supranik pružio jak otpor i držao nas u rezultatskoj prednosti. Sa promjenom ritma u obrani uspjeli smo se međutim vratiti. Zadrani nisu mogli gađati cijelo vrijeme kao što su gađali u prvom dijelu. Puno je bilo problema u ekipi. Ukić bez ijednog treninga nakon dugo vremena, Mario Delaš s jednim treningom, a Marko Tomas je ozlijeđen", kazao je Jasmin Repeša.

Cedevita slavila protiv Zadra tricom sedam sekundi prije kraja

Po mišljenju trenera Zadra Ante Nazora, pobjeda Cedevite rezultat je pada do kojeg je došlo u igri njegove ekipe u trenutku kada je dominirala terenom: "Olako smo ispustili stečenu prednost od 19 razlike i to nas je koštalo. Cedevita je imala više sreće", kazao je Ante Nazor.

Predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi, koji je i glavni sponzor Košarkaškoga kluba Cedevita, zahvalio je Vukovaru, Vukovarcima ali i medijima što su, kako je kazao, još jednom pokazali da vole košarku i promoviraju taj sport.

"Košarka je oduvijek bila akademski sport koji se igra glavom, to je sport građanstva i svi koji smo u tom sportu želimo da se košarka vrati na velika vrata. Hvala Vukovaru, Vukovarcima i medijima, kao i ekipi Zadra. Krešo Ćosić je bio akademski građanin, čovjek koji je mislio prije svoga vremena. Danas je pobijedilo građanstvo, Vukovar, navijači i sport. To je smjerokaz u kom pravcu treba ići", istaknuo je Tedeschi.

Nemanja Gordić, čija je trica u završnici utakmice "presudila" Zadranima, čestitao je suigračima što su, kako je kazao, pokazali karakter jake momčadi i trofej Krešimira Čosića nose u Zagreb.

"Zadrani su se u jednom dijelu utakmice razigrali, a mi smo griješili. Međutim, popravili smo nedostatke i igru ponovno okrenuli u svoju korist. Moramo biti zadovoljni", poručio je bek-šuter Cedevite.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider