Košarka
SPORTOVI
Košarka
Iz greške u grešku

Sterling se htio 'oprati' pred javnošću pa si dodatno zagorčao život

Bivši vlasnik Los Angeles Clippersa Donald Sterling imao je priliku putem TV ekrana ispričati se za nedavni rasistički ispad, no umjesto toga upao je u nove probleme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Donald Sterling je bio gost CNN-ova intervjua koji je vodio Anderson Cooper, koji je bivšeg vlasnika Clippersa priupitao za komentar proslavljenog košarkaša Magica Johnsona, jednog od najžešćih Sterlingovih kritičara.

Cooper je nabrajao postignuća Magica Johnsona, a onda je Sterling vrisnuo:

''On ima AIDS! Što je Magic Johnson napravio? Što? On je dobra osoba, no ponaša se kao neki svetac. Vodio je ljubav sa svim djevojkama u svakom gradu Amerike i pokupio je AIDS. Kada sam to čuo otišao sam odmah moliti za njega, ali ga nisam kritizirao. Molio sam se da poživi. No da li je on pravi primjer za djecu?'', upitao je Coopera Sterling, koji mu je na to odgovorio da je bio samo HIV pozitivan, a ne da ima uznapredovani oblik AIDS-a.

''Ma molim vas. Koji čovjek ide od grada do grada, seksa se sa svakom djevojkom i potom pokupi HIV? Da li je to osoba koju želimo poštivati i o njoj pričati našim unucima? Mislim da bi se trebao sramiti!'', zaključio je priču o Magicu Johnsonu bivši vlasnik Clippersa.

Johnson će ovog utorka gostovati u ovoj istoj CNN-ovoj emisiji kod Coopera, a uoči toga je putem Twittera jasno poručio:

"Najviše bih volio kada ne bi razgovarali o Sterlingu, već o ovogodišnjem doigravanju. Nakon ovog tjedna ne želim više reći nijednu riječ o Sterlingu", napisao je Johnson.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider