Košarka
SPORTOVI
Košarka
'nemam komentara'

Skandal u NBA ligi: Derrick Rose optužen za silovanje!

Američki TMZ, portal koji objavljuje vijesti o slavnim osobama, prenosi da je ponajbolji košarkaš današnjice Derrick Rose optužen za silovanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Žena koja se vodi pod imenom 'Jane Doe' tužila je Rosea, s kojim je bila u vezi prije dvije godine, da ju je zajedno sa svojom dvojicom prijatelja drogirao i silovao. Ista žena tvrdi da je bila Roseova djevojka od 2011. do 2013. godine, te da je u tom periodu on od nje tražio prilično uvrnute stvari.

"Tražio je da masturbiram pred njim, da mu dopustim da se seksa s mojim prijateljicama i da sudjelujemo na grupnim seks-zabavama. Sve sam to odbijala", ispričala je Doe za TMZ.

Silovanje se dogodilo jedne večeri kada je pobjegla iz kuće Derricka Rosea i vratila se u svoj stan. Tvrdi da je iste večeri Rose stigao s dvojicom svojih prijatelja, te da su ju nasilno silovali.

Doe je objasnila i da je čekala dvije godine kako bi popunila tužbu jer ju je bilo sram situacije, te se bojala kako će njezina "konzervativna" obitelj reagirati.

Nakon što se vijest brzinom munje proširila internetom oglasio se i košarkaš Chicago Bullsa.

"Trenutno sam koncentriran na svoj oporavak i da budem spreman za početak nove sezone. Ne želim ništa govoriti po tom pitanju, osim da ću dokazati svoju nevinost pred sudom".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider