Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kratak fitilj

Sramotni incident u Rijeci: Igrač nokautirao trenera i bivšeg suigrača

Veliki incident dogodio se na treningu košarkaša Kvarnera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Siniša Štemberger (37) u četvrtak je na treningu košarkaša Kvarnera napravio incident širokih razmjera nokautiravši svog trenera i bivšeg suigrača Marijana Mancea. Prema navodima Mancea, Štemberger je došao pred kraj treninga, a kada ga je upitao zašto kasni, ovaj ga je udario šakom u glavu.

„Odmah sam podnio prijavu i zahtjev za Štembergerovu suspenziju, igrači su izbačeni iz kluba i za puno manje prekršaje. Podnio sam zahtjev za trenutačnim raskidom ugovora! Apsolutno stojimo iza trenera, iza njegova rada i rezultata. Ovo je teška pljuska našem imidžu“, rekao je sportski direktor Kvarnera Marko Šamanić, a prenosi Sportcom.hr.

Samo dva dana prije ovog incidenta Štemberger je isključen na utakmici protiv Zadra nakon što je za vrat uhvatio gostujućeg košarkaša Borisa Baraća. Štemberger se mnogi sjećaju po tučnjavi s Ciboninim Amerikancem Rawleom Marshallom 2008. Štemberger je tada igrao za Split, a utakmicu je završio s četiri šava na arkadi. Na parketu je nastala opća gužva pa je sudac nakon svega isključio čak 12 igrača.

Štemberger je bivši igrač Kvarnera u čije se redove vratio prije dvije godine. U međuvremenu je igrao za Zadar, Široki, Split, Astrum i Igokeu. Štemberger i Mance bili su članovi najslavnije generacije Kvarnera, kada su još za njega igrali Marino Baždarić i Davor Kus.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider