Košarka
SPORTOVI
Košarka
Odlična Philadelphia

VIDEO Šarić opet briljirao, Sixersi bez Embiida kreirali čudesan preokret

Dario Šarić bio je odličan sinoć u pobjedi Philadelphia 76ersa protiv LA Clippersa od 121-110, a Damjan Rudež solidan u porazu Orlando Magica od Chicago Bullsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šarić je u velikom preokretu Sixersa odigrao 25 minuta i zabio 16 koševa te upisao osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. Bolji učinak u Philadelphiji imali su Nerlens Noel, koji je utakmicu završio s 19 koševa i Richaun Holmes koji je dodao 18.

Iako su Sixersi igrali bez svog najboljeg igrača Joela Embiida, uspjeli su ostvariti svoju najveću pobjedu ove sezone i nadoknaditi zaostatak od 19 koševa.

Clippersima se vratio ozlijeđeni Blake Griffin koji je zabio 12 koševa u prvoj utakmici od 18. prosinca, a njihov najbolji strijelac bio je Jamal Crawford s 27 poena.

Orlando Magic poražen je kod kuće, bolji od njih sa 100-92 bili su Chicago Bullsi. Iako je Orlando (18-29) dobro počeo utakmicu, imao je 19 izgubljenih lopti što je Chicago znao iskoristiti i doći do pobjede. Za Magic je ovo bio drugi uzastopni poraz i 11. u zadnjih 14 utakmica.

Damjan Rudež odigrao je solidnu utakmicu, u 12 minuta zabio je osam koševa i upisao jedan skok. Mario Hezonja je odigrao 13 minuta te upisao tri koša, četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Najučinkovitiji igrač Magica bio je Nikola Vučević s 20 poena, dok je Bullse predvodio Dwayne Wade s 21 košem.

U Phoenixu je odigrana najuzbudljivija utakmica večeri u kojoj su Minnesota Timberwolvesi košem Andrewa Wigginsa sa zvukom sirene pobijedili domaće Sunse sa 112-111.

Wiggins, koji je utakmicu završio s 31 poenom, pogodio je jedno slobodno bacanje 12,1 sekundi prije kraja za prednost Timberwolvesa 110-109, nakon čega je P.J. Tucker pogodio dva bacanja za vodstvo Phoenixa 111-110 6,3 sekunde prije kraja. No, to nije bilo dovoljno za pobjedu Sunsa.

Devin Booker bio je najbolji strijelac Phoenixa s 26 koševa, dok Dragan Bender nije igrao.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider