Košarka
SPORTOVI
Košarka
Na europski pogon

VIDEO Pogledajte čudesnu dionicu Šarića za pobjedu 76ersa kakva nije viđena 11 mjeseci

Philadelphia 76ers došla je do prve gostujuće pobjede u gotovo 11 mjeseci, pobijedivši Pelicanse Anthonyja Davisa sa 99-88.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sixersi su došli do pete pobjede sezone, dok je New Orleans postao prva momčad koja je izgubila kod kuće od Philadelphije nakon što se to dogodilo Orlandu 20. siječnja prošle sezone.

To nije dobro sjelo jednom od najboljih igrača ove sezone Anthonyju Davisu, koji igra na MVP nivou, ali ni njegovom treneru Gentryju koji je čak izgovorio i nekoliko psovki.

S druge strane, trener Sixersa Brett Brown imao je razloga za veselje.

''Išli smo u tom smjeru, ali jednostavno nismo imali pobjedu da to potvrdimo'', rekao je Brown.

Philadelphiju su predvodili sjajni Ilyasova s 23 poena i Sergio Rodriguez sa 16 koševa i donijeli svojoj momčadi prekid negativnog niza od 23 poraza na gostovanjima. Joel Embiid imao je 14 poena, četiri blokade i tri ukradene lopte.

Ponovno se istaknuo i naš Dario Šarić, koji je već nekoliko utakmica među najboljim igrač Sixersa s klupe, ali i nerijetko onaj koji igra u ključnim minutama. Šarić je zabio 13 koševa, ali i ubacio osam uzastopnih poena pred kraj četvrte četvrtine čime se njegova momčad odvojila na deset koševa razlike.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider