Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ljutiti Roko

Kapetan Ukić ljutit na medije zbog uglednog košarkaškog novinara

Uvjerljivom pobjedom protiv Portorika Hrvatska je osigurala plasman u osminu finala svjetskog prvenstva u Španjolskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čestitam dečkima na dobro odigranoj igri. Utakmica koja se mora dobiti, otvorili smo je super, odmah napravili razliku i odmah je bilo lakše nego što smo očekivali. Hvala domaćinu na gostoprimstvu, svim našim navijačima koji su došli u Sevillu", izjavio je izbornik Jasmin Repeša:

HRVATSKA zgazila Portoriko i izborila osminu finala SP-a!

"Moram reći jednu pravu istinu. Zasada smo ostali dužnici, prije svega prema samima sebi, jer možemo i moramo puno bolje. Međutim, siguran sam da smo odlučni da odigramo kako ljudi od nas očekuju i da pokušamo doći što je dalje moguće", kazao je Repeša.

Kapetan reprezentacije Roko Leni Ukić bio je ljut zbog nekih napisa u medijima o navodnoj neslozi u svlačionici:

"Svaka budala može uzeti Twitter, Facebook i slične gluposti i napisati što ga god volja. Tko god ima nešto znate vrlo dobro gdje možete doći nas pitati, vrlo smo otvoreni i u dobrim odnosima. Molim vas lijepo da ne nasjedate na bilo kakva sr... kakve razne budale pišu na totalno neutemeljenim stvarima."

Košarkaš Anadolu Efesa Dario Šarić osvrnuo se na uvjerljivu predstavu protiv Portorika: "Trebali smo ovako odigrati protiv Grčke. U prvom poluvremenu smo odigrali fantastično, u nastavku smo malo pali i primili previše koševa.

Hrvatska je natjecanje u skupini završila s tri pobjede (Portoriko, Argentina, Filipini) i dva poraza (Grčka, Senegal): "Nadam se kako ćemo tek sada vidjeti pravu Hrvatsku. Sada se moramo smiriti i dobro pripremiti za osminu finala," poručio je Šarić, koji je protiv Portorika postigao 15 koševa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider