Košarka
SPORTOVI
Košarka
Curry briljirao, ali...

VIDEO Sacramento stao na kraj seriji Golden Statea

Ratnici iz Oaklanda su cijelu utakmicu bili u zaostatku da bi na koncu imali tricu za produžetak, ali nisu pogodili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sacramento Kings su zaustavili pobjednički niz Golden State Warriorsa, sinoć su ih nakon produžetka pobijedili sa 109:106.

Warriorsi su gotovo cijelu utakmicu lovili Kingse. Sacramento je pogodio prvih šest koševa na utakmici, prvih osam u drugom poluvremenu i prvih sedam u produžetku i Golden State ih je svaki put stigao osim na kraju kada je Draymond Green promašio tricu za izjednačenje.

Stephen Curry je bio najučinkovitiji kod Warriorsa sa 35 poena, od čega je osam trica i devet asistencija, a Klay Thompson je ubacio 26 koševa. Pobjednike je predvodio DeMarcus Cousins sa 32 koša, 12 skokova i devet asistencija.

S ovim porazom Warriorsi sada imaju omjer pobjeda i poraza 43-8.

Hrvatski košarkaši u NBA Dario Šarić, Mario Hezonja i Damjan Rudež sinoć su upisali skromne učinke u porazima svojim momčadi Philadelphia 76ers-a i Orlanda Magica.

Sixersi Darija Šarića su doživjeli poraz od Miami Heata 102:125, a pobjednike je predvodio Hassan Whiteside sa 30 koševa i 20 skokova.

Šarić je u 26 minuta zabio četiri koša i upisao četiri skoka te dvije ukradene lopte, dok je najučinkovitiji u redovima Sixersa bio Ersan Ilyasova sa 21 pogotkom.

Hezonja i Rudež također su upisali poraz, u Atlanti su Hawksi sa 113:86 bili bolji od Orlando Magica.

Orlando (20-33) je odigrao lošu obranu, dopustivši Atlanti (30-21) da pogodi 13 od prvih 16 šuteva. Hawksi su imali 66 posto šuta u prvom poluvremenu i nisu išli ispod 60 posto do kraja zadnje četvrtine.

Suprotno tome, Magic je imao 34.6 posto šuta i pogodio je samo sedam trica iz 26 pokušaja.

Najbolji kod Orlanda bio je Aaron Gordon sa 16 pogodaka, a Elfrid Payton i Jeff Green su dodali svaki po 12. Hezonja je odigrao 12 minuta i zabio četiri koša te tome dodao tri skoka. Damjan Rudež je u šest minuta ugrabio samo jedan skok.

Tim Hardaway Jr. i Paul Millsap su predvodili Hawkse sa po 21 koš svaki.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider