Košarka
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Košarka
Kakav izazov

Rukavica je bačena: Magic dao Lebronu nemoralnu ponudu!

Magic Johnson ponudio je ponajboljem košarkašu današnjice LeBronu Jamesu milijun razloga da razmisli o natjecanju na zakucavanjima sljedeće godine na All-Star vikendu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ikona Los Angeles Lakersa u petak je tijekom ESPN-ovog šoua, uoči utakmice Miami - Memhis, izjavila kako je spremna platiti milijun dolara Jamesu da se okuša u zakucavanjima.

James je oduvijek odbijao natjecati se u zakucavanjima, ali je odnedavno zabavljao gledatelje prije Miamijevih utakmica snažnim zakucavanjima, te tako podgrijao interes da ga se vidi kako isto radi na All-Staru.

''Molim te LeBron, prijavi se za natjecanje u zakucavanju. Ja ću dati milijun dolara, milijun dolara za LeBrona. Molim te uđi u natjecanje. Ja idem svake godine i želim te vidjeti ondje. Milijun dolara za pobjednika'', rekao je Johnson.

NBA liga trenutno pobjednika natjecanja u zakucavanju na All-Star vikendu nagrađuje sa 100.000 dolara, a poraženoga u finalu sa 50.000. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider