Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pripreme u punom zamahu

Repeša otpisao Pilepića i Planinića

Hrvatska košarkaška reprezentacija će na turniru u francuskom Pauu od petka do nedjelje igrati protiv Francuske, Srbije i Grčke

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša od danas na raspolaganju ima sve najbolje igrače. Pripreme za nastup na Svjetskom prvenstvu, kojem je od 30. kolovoza do 14. rujna domaćin Španjolska, u punom su zamahu. Reprezentacija je u četvrtak otputovala na trodnevni pripremni turnir u francuskom Pauu, gdje će od petka do nedjelje odmjeriti snage s Francuskom, Srbijom i Grčkom.

S popisa putnika za ovaj turnir, kao i za nastup na SP-u, otpali su centar Darko Planinić i šuter Fran Pilepić. No, zato će Hrvatska po prvi put na ovim pripremama zaigrati u najjačem sastavu, jer će se na parketu naći Roko Ukić, Bojan Bogdanović, Ante Tomić i Luka Žorić, koji su dobili nešto više dana za odmor nakon naporne sezone.

Nastup u Pauu Hrvatska će u petak (20.30) otvoriti protiv europskog prvaka Francuske, u subotu (18.00) Repešine izabranike očekuje ogled sa Srbijom, a u nedjelju (18.00) s Grčkom, koja će biti jedan od pet suparnika Hrvatske u skupini B na Svjetskom prvenstvu. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider